Eco Technics aanwezig op Transport en Logistics beurs

Kom ons bezoeken

Van 17 tot en met 19 oktober wordt in Antwerp Expo opnieuw de transport en logistic beurs georganiseerd. Tijdens deze 3 dagen zullen meer dan 300 exposanten zich opstellen op de beurs. Voornamelijk bedrijven en instellingen die actief zijn binnen de transportsector en de logistieke sector.

Digitalisering – Circulariteit en e-commerce

Dit jaar draait het thema rond digitalisering, circulariteit en e-commerce. Eco Technics verwelkomt iedereen op zijn stand met nummer 4.214. Op onze stand spelen we in op de verduurzaming van de transportsector en de logistieke sector. Zo leggen we de focus op hernieuwbare energieproductie en DC laadinfrastructuur voor professionele bedrijfsvoertuigen.

Eco Technics & ADW

Sinds kort maken we deel uit van een grotere groep. Ook op onze stand zal dit duidelijk worden. ADW, Adidak en Aditoit hebben reeds jarenlang ervaring in het aanleggen van grote industriedaken. De expertises die we vandaag binnen onze groep hebben vormen een krachtige oplossing voor het energievraagstuk bij vele bedrijven.

Ben jij actief in de transport- of logistieke sector? Kom dan zeker langs en bekijk samen met ons de mogelijkheden om uw bedrijfsactiviteiten te verduurzamen.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten en inzichten.