Eco Technics voor bedrijven

samen voor groene energie, een industrieel project op maat

Een industriële installatie met een vermogen >30kVA vraagt om een totaal andere aanpak. Een industriële installatie op maat van uw bedrijfsactiviteit of investeringszin staat centraal binnen de realisatie van een industrieel project.

Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon
Eco technics - Specialist in Zonnenpanelen

Industriële Zonnestroominstallaties

Laat het dak van uw onderneming renderen door de installatie van een industriële PV-installatie en leg een groot stuk van je energiekosten vast voor de komende 25 jaar.

Een installatie gedimensioneerd op eigen verbruik of toch een installatie met de focus op maximale benutting van uw potentieel. We zoeken samen met u naar de beste strategie en een mooi financieel rendement.


Eco technics - Specialist in verhuis van zonnenpanelen

Industriële Batterijopslag (BESS)

De energietransitie is volop bezig. In een snel tempo worden windparken en zonnepaneelinstallaties gebouwd. Verbruikers worden op korte termijn geëlektrificeerd, wat maakt dat het afstemmen van vraag en aanbod een grote puzzel wordt. 

De installatie van een bedrijfsbatterij kan op verschillende facetten voordelen bieden. Zo zullen je netkosten dalen, autoconsumptie stijgen en kan je meedoen aan netbalancering via VPP’s. Elke situatie is echter uniek, we kijken graag samen met jou naar de meest gepaste technologie.

Eco technics - Specialist in thuisbatterijen

AC laadpalen en DC snelladers

Bedrijfswagens en professionele voertuigen elektrificeren tegen een snel tempo. Voor vele bedrijven een grote technische uitdaging. We helpen jouw bedrijf graag verder met een totaaloplossing op maat.

Zo staan we in voor het volledige elektrotechnische verhaal, de plaatsing van AC of DC laders en de koppeling met een Charge Point Operator.

Ook voor collega’s die thuis de wagen kunnen opladen bieden we een oplossing. Dankzij split-billing verloopt alles automatisch en vermijden we administratieve handelingen.

Eco technics - Specialist in laadpalen

Verhuis Zonnepanelen - Rebuild

Je bedrijf verhuist naar een nieuw gebouw maar beschikt over een zonnepaneleninstallatie. Het verhuizen van een installatie is best een complex gebeuren. Eco Technics adviseert jou in verband met de mogelijkheden. Wij zorgen voor de administratie bij Fluvius en verhuizen je PV-installatie van A tot Z.

Werd je PV-installatie niet gebouwd door Eco Technics en is je installateur niet meer actief? Het rendement van de installatie is niet zoals beoogd? Na een grondige analyse van je installatie adviseren we verbeterpunten of een volledige rebuild van de installatie.

Eco Technics, uw installateur voor groene energie

Eco Technics staat voor ecologie en techniek. Ons gedreven team van enthousiaste monteurs plaatst met knowhow stipt en snel onze hoogwaardige materialen. Onze jarenlange ervaring en scherpe prijzen maken van ons dé partner voor zonnepanelen in de Kempen.

Trots op onze projecten

Intervest Herentals
Herentals
| 620,5 kWp
Alfa Fish
Brecht
| 130,20 kWp
HORTA Wuustwezel
Wuustwezel
| 115,6 kWp

O&M Solar

onderhoudsformules voor uw zonnenpanelen

Laat uw investering maximaal renderen dankzij één van de onderhoudsformules van Eco Technics. We monitoren je PV-installatie 7/7 en zorgen ervoor dat je installatie te allen tijde het hoogste rendement haalt.

Tevreden klanten aan het woord

Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Ik heb al twee keer een installatie laten plaatsen door Ecotechnics en ben heel tevreden over het geleverde werk, de communicatie en de kwaliteit. Intussen heeft een buurman ook mijn advies gevolgd!

Didier Grimonprez
| Facebook review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Correcte informatie bij het voorbezoek; overzichtelijke offerte en interessante aanbieding; vlotte afhandeling dossier; prima plaatsing vandaag door een ervaren ploeg….en al volop van de zon aan het profiteren. Ik heb er het volste vertrouwen in.

Walter Kiebooms
| Facebook review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Wat een service! Altijd vriendelijk, zeer reactief, kort op de bal, goede begeleiding voor premie aanvraag, proper werk, … Ik heb ze reeds meermaals aangeraden bij vrienden en allen zijn unaniem… top service.

Charles Darcis
| Google review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen. Dit kan ik alleen maar bevestigen. Mijn installatie is geplaatst volgens de regels van de kunst door professionele vakmannen. De administratieve afhandeling is volledig verlopen zoals is afgesproken. alvast bedankt en doe zo verder.

Benny Meyvis
| Google review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Absolute topinstallateur. Verschillende keren mee samengewerkt, prima competitieve prijszetting, steeds mooie afwerking, aangename installateurs die zeer ervaren en correct zijn, vlotte administratieve afhandeling, de zaakvoerder is een man van zijn woord en alles gebeurt stipt zoals afgesproken.

Peter Ooms
| Google review

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten en inzichten.