O&M Solar

Onderhoud en Monitoring

O&M is de afkorting voor onderhoud en monitoring van industriële PV-installaties. Het grote voordeel aan PV-installaties is dat deze zeer weinig onderhoud vergen. Er zijn namelijk weinig bewegende onderdelen aan de installatie wat maakt dat de onderhoudskosten eerder laag zijn.

De opvolging van een PV-installatie is van groot belang. Dankzij een goede opvolging kan er preventief zeer snel ingespeeld worden op eventueel defecten of rendementsverlies ten gevolge van een defect. Eco Technics zal binnen een O&M contract de PV-installatie van de klant dagelijks monitoren. Dankzij deze manier zullen eventueel problemen vroegtijdig opgespoord kunnen worden.

We bieden verschillende onderhoudsformules aan. Een basisformule omvat volgende hoofdpunten:

Tevreden klanten aan het woord

Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Ik heb al twee keer een installatie laten plaatsen door Ecotechnics en ben heel tevreden over het geleverde werk, de communicatie en de kwaliteit. Intussen heeft een buurman ook mijn advies gevolgd!

Didier Grimonprez
| Facebook review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Correcte informatie bij het voorbezoek; overzichtelijke offerte en interessante aanbieding; vlotte afhandeling dossier; prima plaatsing vandaag door een ervaren ploeg….en al volop van de zon aan het profiteren. Ik heb er het volste vertrouwen in.

Walter Kiebooms
| Facebook review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Wat een service! Altijd vriendelijk, zeer reactief, kort op de bal, goede begeleiding voor premie aanvraag, proper werk, … Ik heb ze reeds meermaals aangeraden bij vrienden en allen zijn unaniem… top service.

Charles Darcis
| Google review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen. Dit kan ik alleen maar bevestigen. Mijn installatie is geplaatst volgens de regels van de kunst door professionele vakmannen. De administratieve afhandeling is volledig verlopen zoals is afgesproken. alvast bedankt en doe zo verder.

Benny Meyvis
| Google review
Eco technics - Specialist in Zonnepanelen - icoon

Absolute topinstallateur. Verschillende keren mee samengewerkt, prima competitieve prijszetting, steeds mooie afwerking, aangename installateurs die zeer ervaren en correct zijn, vlotte administratieve afhandeling, de zaakvoerder is een man van zijn woord en alles gebeurt stipt zoals afgesproken.

Peter Ooms
| Google review

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten en inzichten.