Intervest Herentals

Intervest Campina Energie zonnepanelen

Dit prachtige project werd gefinancierd door Burgercoöperatie Campina Energie. Met maar liefst 1.512 zonnepanelen en een vermogen van 620 kWp is dit onze grootste zonnepaneelinstallatie van Campina Energie. Ze voorziet elektriciteit voor maar liefst 175 gezinnen. En dat is niet alles! De CO2-reductie is even indrukwekkend, met een jaarlijkse vermindering van maar liefst 114 ton […]

Alfa Fish

Zonnepanelen Alfa Fish

Alfa Fish is de favoriete vis- en mosselgroothandel voor Vlaamse horeca, cateraars, retailers, verenigingen en scholen.  Daarnaast levert Alfa Fish ook aan andere binnen- en buitenlandse groothandels. Vol trots kopen, verwerken en  leveren ze razendsnel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zee is hun passie én talent. Voor hun klanten gaan ze non-stop […]

HORTA Wuustwezel

HORTA Wuustwezel

Op de Bredabaan in Wuustwezel opende Horta een nieuwe winkel in een modern gebouw. Het gebouw is vlot toegankelijk. “Door de parking onder het gebouw aan te leggen, sparen we vele vierkante meter aan verharding”, zegt zaakvoerder Luc Van Hoydonck. Eco Technics installeerde een mooie PV-installatie op het dak in combinatie met 12 laadpunten voor […]

Bogaerts Greenhouse Logistics

Eco Technics - Bogaerts Greenhouse Logistics

Bogaerts Greenhouse Logistics is een onderneming uit Hoogstraten welke gespecialiseerd is in logistieke toepassingen voor de glastuinbouwsector. BGL is wereldwijd actief en staat in voor de volledige uitwerking van logistieke systemen op maat van elke klant. Alle toepassingen worden inhouse ontworpen, gemaakt en getest. Eco Technics installeerde zonnepanelen op de oorspronkelijke vestiging van het bedrijf. […]

Group Thys

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven Group Thys

Op de daken van Group Thys uit Kapellen liggen liefst 7.614 zonnepanelen, goed voor >20.000 m² zonne-energie. Group Thys werkte voor dit project samen met Eco Technics uit Brecht. Het is het grootste zonnepanelenpark van de gemeente Kapellen, en bij uitbreiding van de regio Noord-Antwerpen, in totaal iets meer dan drie voetbalvelden groot.

Belgabroed

Belgabroed is een familiale broeierij, ontstaan uit de samenwerking tussen de families Destrooper en Moonen. Pluimvee is al 4 generaties met ons DNA verweven. Het is een passie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en betrokkenheid, ten dienste van onze klant. Die krijgt meteen ook de garantie samen te werken met een broeierij die trendsetter […]

Pit & Pit

Eco-Technics-Pit-en-Pit-1

Pit&Pit is de grootste Belgische webshop met gezonde en natuurlijke voeding. We hebben een duidelijke missie en zijn een waarde-gedreven bedrijf met focus op klant en product.  

Bruvo

Eco Technics - Bruvo

De firma BRUVO investeerde in zonnepanelen op drie verschillende locaties.

Aardbeien Kenis

Eco-Technics-Aardbeienkwekerij-Kenis

De familie Kenis uit Hoogstraten heeft een tuinbouwbedrijf gespecialiseerd in het telen van Hoogstraatse aardbeien. Om hun bedrijfsactiviteiten verder te verduurzamen investeerde de familie in een zonnepaneleninstallatie.

Tilborghs Hout en Interieur

Eco-Technics-Tilborghs-Hout-en-Interieur

Tilborghs hout en interieur is gespecialiseerd in binnen schrijnwerk op maat. Je kan bij hen terecht voor binnendeuren, trappen, houten vloeren en meer. Om hun energieverbruik omlaag te krijgen investeerde het bedrijf in een industriële PV-installatie van Eco Technics.

Schrijnwerkerij Ronny Wens

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven Schrijnwerkerij Ronny Wens

Schrijnwerkerij Ronny wens uit Retie is gespecialiseerd in binnen -en buitenschrijnwerk op maat van de klant. Hun specialiteit ligt hem in het verwerken van massief hout. Eco Technics plaatse heel wat zonnepanelen op de daken van de nieuwe schrijnwerkerij.

Kurt Leys

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven - Kurt Leys

Kurt Leys BV bestaat sinds 2007 en ontwikkelde zich doorheen deze jaren tot een expert in maatwerk. Zonnepanelen van Eco Technics zorgen voor een aanzienlijke reductie in de energiekosten. De zonnepanelen werden oost-west geplaatst, dit geeft het beste resultaat op de klant zijn energieverbruik.

Sterkens Security

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven - Sterkens Security

Sterkens Security NV uit Beerse groeide doorheen de jaren uit tot een topspeler binnen de sector van op maat gemaakte security toepassingen. Op hun prachtige nieuwbouw liggen maar liefst 317 zonnepanelen van Eco Technics te blinken!

Sprangers Aluminium

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven - Sprangers Aluminium

Sprangers Aluminium is al meer dan 50 jaar een succesvol en groeiend familiebedrijf in de aluminiummarkt. Dankzij de zonnepaneleninstallatie geplaatst door Eco Technics wordt een grote hoeveelheid van de benodigde energie zelf opgewekt.

Molenzijdse Heide

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in Merksplas is een recreatiedomein in hartje Merksplas waar je lekker kan ontspannen in de prachtige natuur. Je kan er terecht voor zowel kamperen als verblijven in een stacaravan. Eco Technics installeerde zonnepanelen op het dienstengebouw dewelke een groot deel van het jaarlijks energieverbruik dekken.

Schots Vishandel

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven Schots Vishandel

Schots Vishandel is een onderneming uit Essen die gespecialiseerd is in verse vis en visgerechten. Hun viskramen zijn je vast en zeker gekend vanop de markt. De bereiding van visgerechten en de koeling van kraakverse vis verbruikt veel energie. Eco Technics installeerde zonnepanelen op het nieuwe gebouw van Schots Vishandel Essen.

Den Berk Délice

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven Den Berk Délice Hoogstraten

Den Berk Délice is een samenvloeiing van vier gepassioneerde tuinbouwers die hun specialiteiten, passie en krachten bundelen tot één krachtig verhaal. Den Berk Délice staat gekend om zijn kwaliteitsvolle verse tomaten. Op verschillende locaties in Vlaanderen worden tomaten op een duurzame manier gekweekt en centraal verpakt in een state-of-the-art verpakkingsloods. Dankzij de zonnepanelen van Eco […]

Bouwonderneming Beneens

Eco Technics - Zonnepanelen voor bedrijven Bouwonderneming Beneens

Beneens is meer dan 85 jaar een gevestigde waarde in de bouwwereld. Beneens is gespecialiseerd in diverse bouwtoepassingen. Circulariteit staat bij Beneens centraal. Op de gebouwen te Olen realiseerden we een PV-installatie van maar liefst 1104 zonnepanelen, dewelke een groot stuk van het energieverbruik dekken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten en inzichten.