Uitstekend werk!

Prima plaatsing van de zonnepanelen. Goed overleg met de plaatsers en betrokken elektricien. Uitstekend werk!

Geleverd werk is TOP

Hallo Wim, Graag meld ik even het volgende terug. Het geleverde werk is TOP, wil je de mensen die bij mij werkte nog even extra bedanken daarvoor. Groeten Tom

Didier Grimonprez

Ik heb al twee keer een installatie laten plaatsen door Ecotechnics en ben heel tevreden over het geleverde werk, de communicatie en de kwaliteit. Intussen heeft een buurman ook mijn advies gevolgd!

Walter Kiebooms

Correcte informatie bij het voorbezoek; overzichtelijke offerte en interessante aanbieding; vlotte afhandeling dossier; prima plaatsing vandaag door een ervaren ploeg….en al volop van de zon aan het profiteren. Ik heb er het volste vertrouwen in.

Charles Darcis

Wat een service! Altijd vriendelijk, zeer reactief, kort op de bal, goede begeleiding voor premie aanvraag, proper werk, … Ik heb ze reeds meermaals aangeraden bij vrienden en allen zijn unaniem… top service.

Benny Meyvis

Een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen. Dit kan ik alleen maar bevestigen. Mijn installatie is geplaatst volgens de regels van de kunst door professionele vakmannen. De administratieve afhandeling is volledig verlopen zoals is afgesproken. alvast bedankt en doe zo verder.

Peter Ooms

Absolute topinstallateur. Verschillende keren mee samengewerkt, prima competitieve prijszetting, steeds mooie afwerking, aangename installateurs die zeer ervaren en correct zijn, vlotte administratieve afhandeling, de zaakvoerder is een man van zijn woord en alles gebeurt stipt zoals afgesproken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten en inzichten.